Mesaje de Crăciun 2021. Idei de urări şi felicitări pentru Sărbători

Sărbătorile sunt momentul perfect în care putem să le transmitem celor dragi urări şi felicitări. Mai e puţin până la Crăciun, iar imaginaţia poate fi pusă la încercare când trebuie să alegem sub ce formă transmitem oamenilor clasicele „Sărbători Fericite!”. Realitatea.net ți-a pregătit o selecție de mesaje pentru familie, prieteni și colegi. 

MESAJE DE CRĂCIUN 2021.  „Crăciun fericit! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada!”.

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. „Liniște interioară, speranță și dragoste, acestea sunt cadourile mele pentru tine de Crăciun! Sărbători fericite!”

 

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. ”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. „Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.”

 

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. „Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Multi Ani!”

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. „Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!”

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. „Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, Sărbători fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!”

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. „Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!”

 

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. „Fie ca în perioada Crăciunului să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!”

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. „Crăciun fericit! Îți doresc ca viața ta să fie la fel de plină de împliniri și dragoste ca în această perioadă.”

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin.

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. „Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie,să îţi aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. CRĂCIUN FERICIT!

CRACIUN 2021. Mesaje de Crăciun pentru colegi

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. ”Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viață, daruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Crăcinul. Deschide-ți sufletul și lasă căldură sărbătorilor de iarna să te învăluie ca un vis frumos. Sărbători Fericite și La Mulți Ani !”

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. ”Va doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La mulți ani!”

MESAJE DE CRĂCIUN 2021. ”Fie ca Sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, caldură și armonie în suflet. Crăciun Fericit și un An Nou plin de împliniri!”

Articolul precedentALERTĂ METEO – Temperaturi extreme: cod PORTOCALIU de ninsori și viscol – rafale de până la 110 km/h – HARTA urgiei albe
Articolul următorDe ce NU este bine să bei ţuică pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului – efectul, de neimaginat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.