Proiectul „Municipiul Blaj – Administrație Publică Eficientă”

Conferința de lansare a proiectului „Municipiul Blaj – Administrație Publică Eficientă” va avea loc vineri, 19 octombrie, începând cu ora 12:00 la Primăria Municipiului Blaj.

Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 10 luni, începând cu data de 13 august 2018 și este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.

Scopul proiectului este creşterea calităţii actului administrativ asigurat de administraţia locală a Municipiului Blaj tuturor categoriilor de beneficiari.

Proiectul îşi propune obtinerea următoarelor rezultate: implementarea sistemului de management al performantei si calității ISO 9001: 2015, inclusiv digitalizarea serviciilor ce optimizează procesele orientate către beneficiari, în administrația locală a Municipiului Blaj şi îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților aleșilor locali, precum și a angajaților administrației locale în furnizarea și comunicarea unor servicii publice de calitate.

Valoarea totală a proiectului este de 262.874,37 lei din care valoarea cofinanţării UE – 223.443,21 lei.

Informaţii detaliate legate de proiect se pot obţine pe site-ul oficial al acestuia www.apelblaj.ro sau la sediul Primăriei Municipiului Blaj, Piața 1848, nr. 16, tel. 0258-711.111” se arată în invitația la conferința de lansare, semnată de managerul proiectului, Sergiu Ștefănescu.

Articolul precedentTehnologie de ultimă oră la Școala Generală ”Avram Iancu” din Alba Iulia
Articolul următorCirculația rutieră închisă pe Podul Vezii din Blaj

Comments are closed.