250 de mii de lei pentru un vlogger, pentru a promova proiectele primăriei Alba

Vloggerul Mircea Bravo va primi de la Primăria Alba Iulia 250.000 de lei pentru a realiza un video în care să prezinte cum au fost implementate diverse proiecte în municipiu, proiecte cu finanțare europeană. 

Mai exact cunoscutul vlogger va primi aproape 50.000 de euro pentru a promova în video proiectele implementate în Alba Iulia cu bani de la UE. 

Scenariul video-ului va fi realizat de Mircea Bravo alături de Primăria Alba Iulia. 

Banii vin tot de la Uniunea Europeană, printr-un proiect câștigat la jumătatea anului 2022 de către administrația locală. Mai exact este vorba despre un proiect (GROW „reGovery and Resilience through cOhesion frameWork“), acronim GROWprin care se dorește  promovarea investițiilor realizate din fonduri UE, din Alba Iulia.

La momentul câștigării proiectului, acesta era anunțat ca ”un nou succes pentru Municipiul Alba Iulia”. În realitate este vorba despre un proiect prin care se vrea promovarea investițiilor prin fonduri europene realizate în oraș.

Din banii din proiect, o bună parte merg către salariile celor din echipa de implementare, altă parte de bani către vlogger și o parte din bani în implementarea proiectului.

La mai bine de nouă luni de la câștigarea proiectului, primăria Alba Iulia a anunțat cu ce vlogger va colabora, după ce au finalizat serviciile de achiziție.

A fost vorba despre o achiziție directă, nu una realizată prin platforma de achiziții publice.

Potrivit unui comunicat al primăriei, ”vlogger-ul care va fi implicat în proiect este cunoscut publicului larg sub numele de Mircea BRAVO, deținând o audiență importantă atât în rândul publicului național, cât și în comunitățile din afara țării, fiind reprezentativ pentru categoria de public țintă pe care proiectul GROW dorește să o atingă.

Video-ul va fi realizat de către Mircea Bravo la Alba Iulia, în vara acestui an, în cadrul unui eveniment local, pentru a promova proiectele finanțate de Uniunea Europeană prin politica de coeziune și implementate la nivel local, în baza unui scenariu stabilit împreună cu Municipiul Alba Iulia.

Videoul va fi promovat de către vlogger pe rețelele sale de social media (Youtube, Facebook, Tik Tok, Instagram) pentru a asigura o vizibilitate națională a proiectului și atingerea obiectivelor propuse”, se arată într-un document postat pe pagina de internet a instituției.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentCUTREMUR de 4,9 Richter, în Gorj! La ce adâncime s-a produs mișcarea seismică
Articolul următorBeat la primă oră, la volan. Unde a fost prins șoferul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.