Alba Iulia se va îmbogăți cu încă o grădiniță

Primăria Alba Iulia a semnat contractul pentru construirea noului sediu al Grădiniței nr. 16, în incinta Colegiului Tehnic ”Alexandru Domșa”. Unitatea va avea 160 de locuri. Investiția este de 18,8 milioane lei.

”Am semnat, astăzi, contractul de execuție pentru Gradinița Nr. 16, din incinta Colegiului Tehnic „Alexandru Domșa”.

Ne-am dorit construirea unei clădiri la standarde moderne, necesară pentru educația preșcolară, deoarece Grădinița cu Program Prelungit Nr.16 nu a funcționat într-o clădire proprie, deși deservește trei mari cartiere ale orașului: Ampoi I, Ampoi II și Ampoi III.

Noua grădiniță va dispune de 160 de locuri și se va realiza prin extinderea pe verticală și orizontală a cantinei existente. Se vor efectua și lucrări de amenajări exterioare: loc de joacă pentru copii, alei carosabile și trotuare.

Mereu am subliniat importanța educației celor mici, iar în acest moment sunt deosebit de încântat că astfel de proiecte, fie ele creșe sau grădinițe, toate în beneficiul micuților albaiulieni, prind contur.

Licitația a fost câștigată de către Tobimar Construct SRL, iar valoarea totală este de 18.8 milioane de lei cu TVA, cu o durată de execuție de 14 luni”, a anunțat primarul Gabriel Pleșa.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentUn șofer din Sebeș s-a răsturnat cu TIR-ul pe Defileul Jiului
Articolul următorRusia amenință că „se fac pași spre o confruntare nucleară”, după ce Londra a afirmat că va trimite Ucrainei “obuze de perforare a blindajului ce conțin uraniu sărăcit”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.