S-a dat startul la lucrările pentru noua creșă cu 50 de locuri

Au început, astăzi, lucrările la viitoarea Creșă din cartierul Partoș, care va avea 50 locuri, prin reabilitarea și extinderea pe verticală și orizontală a fostei Școli Generale Numărul 4, închisă de mulți ani.

„Am promis, încă din campania electorală, că voi face tot posibilul pentru a suplimenta locurile la creșele din Alba Iulia, și mă țin de cuvânt!

Chiar dacă începerea lucrărilor a fost întârziată din pricina unor descoperiri arheologice, foarte important este că, în urma discuțiilor cu constructorul, aceasta m-a asigurat că va finaliza construcția până la începutul anului școlar, astfel încât preșcolarii și părinții acestora să se poată bucura de ea!

Tot în aceste zile vor începe lucrările și la viitoarea Creșă, de 110 locuri, de pe strada Gheorghe Șincai, construită cu ajutorul Companiei Naționale de Investiții. Aceasta va avea 110 locuri, iar conform contractului, construcția va fi finalizată în 12 luni.

Cu aceste două creșe noi, numărul de locuri la creșele publice din oraș, aproape că se va dubla, iar necesarul de locuri, constatat în ultimii ani, va fi asigurat.”, a transmis Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia, în mediul online.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentPentru ce s-a ales cu dosar penal un bărbat din Sebeș
Articolul următorNumărul morților, în urma ciocnirii celor două trenuri din Grecia, a crescut la 57. Violențe în fața sediului care administrează căile ferate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.