Pârtia de pe Muntele Mic nu poate folosi tunurile de zăpadă. Ce au furat hoții înainte de începerea sezonului rece

Administratorii pârtiei de pe Muntele Mic, din Alba s-au trezit că nu pot folosi tunurile de zăpadă. „Oamenii de bine” le-au pus bețe în roată. Povestea tunurilor de zăpadă din Alba a fost expusă într-o postare pe Facebook. Se pare că hoții au furat cablurile de alimentare ale tunurilor de zăpadă, chiar înainte de a începe iarna.

 Administratorii pârtiei dau vina pe primărie pentru pățania prin care au trecut, pentru că nu le-au pus la dispoziție un garaj unde să țină utilajele.

„Sezonul de iarnă se apropie. După cum știți, noi am pregătit toate pârtiile și am făcut toate verificările pentru următorul sezon de iarnă, dar surpriză… Oamenii “de bine” au furat cablurile electrice și cele de date de la mai multe tunuri de zăpadă. Cât respect față de muncă și câtă răutate să ai ca să vandalizezi un echipament care costă 36.000 Euro bucata? În loc să ne bucurăm cu toții de toate condițiile pe care le oferim, de ce trebuie să ajungem la asemenea situații? Ne pare rău că trebuie să venim cu asemenea vești, însă nu este corect ceea ce se întâmplă…

Deocamdată, primăria nu s-a conformat sentinței câștigate de noi la Curtea de Apel din Alba-Iulia, în primăvara anului acesta. Dacă am fi avut GARAJUL, totul ar fi fost altfel. Parcă nu s-a întâmplat nimic…. Nici nu a răspuns la somație. Vedem la primul termen în 11 noiembrie, unde cerem instanței să amintească primăriei că un contract trebuie respectat”, este mesajul de pe Facebook.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentHoți prinși la ieșirea dintr-un apartament pe care l-au scotocit în căutare de bani
Articolul următor4 ipoteze în cazul de dopaj al Simonei Halep – Un scenariu ar fi că cineva s-a răzbunat pe sportivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.