O lucrare marca Dorel copiază cea de-a șaptea minune a celebrului oraș Caracal. Miracolul se întâmplă în Munții Apuseni unde constructorii unui drum au făcut tot posibilul ca în mijlocul arterei de circulație să existe un stâlp de electricitate. 
O simplă reabilitare a unui drum comunal din Cheile Runcului scoate din anonimat comuna Ocoliș din județul Alba. După ce podețul de pe vale a fost distrus, în febra modernizării, lucrările au fost deviate și traseul drumului reproiectat doar că socoteala de pe hârtie nu este aceiași cu cea din teren. Constructorul drumului a făcut tot posibilul ca în mijlocul arterei de circulație să lase un stâlp imens de electricitate. Care o fi fost logica, nimeni nu știe.
Drumul duce spre Lunca Largă și este o zonă frecventată des de turiști astfel că obstacolul buclucaș ar putea devenii un real pericol.

Imagine

18 COMENTARII

  1. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to mention that I’ve truly enjoyed surfing around your weblog posts. In any case I will be subscribing in your feed and I hope you write once more soon!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here