Bărbat reținut după ce a ameninţat, cu moartea, personalul medical din Spitalul Abrud

Poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe un bărbat care a tulburat liniştea din spital şi a ameninţat personalul medical. Va fi prezentat în faţa magistraţilor.

La data de 4 martie 2020, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 32 de ani, din comuna Roşia Montană, care este cercetat pentru ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestui s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 2 martie 2020, ar fi pătruns, fără drept, în spitalul din Abrud unde ar fi ameninţat, cu moartea, personalul medical şi ar fi provocat scandal.

Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel. Acesta a mai fost reţinut pentru fapte de ameninţate şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, iar în momentul în care a provocat scandalul din spital se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar.

În cursul zilei de azi, 5 martie 2020, reţinutul va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Articolul precedentDin veniturile Fondului pentru Mediu, nu se întoarce niciun sprijin financiar pentru pădurile României
Articolul următorRăzbunări de tip MAFIOT ! A incendiat mașinile partenerilor de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.