Campionul olimpic Ivan Patzaichin participă la #CelMaiMare100!

Organizat pentru a marca Centanarul și pentru a-l înscrie în Guinness Book, #CelMaiMare100 a mobilizat mii de copii, tineri și adulți din 70 de localități din Bucovina, Maramureș, Transilvania, Banat, Muntenia.

O delegație a Guinness World Records va fi prezentă la Alba Iulia sâmbătă, pentru a omologa tentativa românească.

Între invitații speciali care vor contribui în 29 septembrie, la Alba Iulia, la doborârea recordului mondial pentru cea mai mare hartă a unei țări formată din oameni se numără campionul olimpic Ivan Patzaichin și Andreea Tănăsescu, fondatorarea comunității La Blouse Roumaine.

Evenimentul se desfășoară de la ora 9.00 în zona de șanț a Cetății Alba Carolina, între poarta VII și poarta IV.

Pe acest traseu se vor ridica kit-urile de participare, se va face accesul, se va pre-forma planul recordului și apoi se va realiza recordul mondial.

Întreagul proces este coordonat cu sprijinul a 330 de voluntari, atât din Alba Iulia, dar și din Râmnicu Vâlcea, Satu Mare sau Urlați, Prahova.

Citește cum se va realiza harta pentru acest record pe https://realitateadealba.net/record-mondial-de-centenar-la-alba-iulia-pe-29-septembrie/

Evenimentul se va încheia cu un spectaculos concert al trupei Subcarpați.

Pentru pregătirea, organizarea și derularea evenimentului „Cel mai mare 100” – încercarea de intrare în Cartea Recordurilor „Guinness World Records” a Municipiului Alba Iulia cu „Largest human image of a Country/continent” / „Cea mai mare imagine făcută din oameni a unei țări/continent” în Cetatea Alba Carolina au fost decise următoarele limitări/restricționări ale traficului:

– în data de 28.09.2018

între orele 13:00-24:00 – limitarea accesului pietonal și rutier în Șanțurile Cetății Alba Carolina pe Latura de Nord (Piața Toboșarului) și Latura de Vest (podul pietonal – de lemn);

– în data de 29.09.2018

între orele 00:00-15:00 – restricționarea accesului pietonal și rutier în Șanțurile Cetății Alba Carolina pe Latura de Nord (Piața Toboșarului) și Latura de Vest (podul pietonal – de lemn).

În data de 29.09.2018

– între orele 09.00-13.00 – pe str. Aleea Sf. Capistrano de la bariera de acces în Șanțurile Cetății Alba Carolina;

– între orele 13.00-22.00 – pe str. Nicolae Iorga, de la bariera de acces în Cetatea Alba Carolina.

În data de 30.09.2018

– între orele 13.00-19.00 – pe str. Nicolae Iorga de la intersecția cu str. Muzeului.

Pe sectoarele pe care este închis traficul rutier se va permite accesul autospecialelor ce aparțin ISU, IJJ, IPJ, Ambulanță precum și organizatori, riverani și taximetre.

Articolul precedentZiua mondială a turismului marcată la Colegiul Economic
Articolul următorMeditaţii gratuite pentru 75 de elevi de gimnaziu