Ședință la Prefectură pe tema gunoaielor neridicate de firma de salubritate

Ședință pe tema munților de gunoaie din Alba Iulia, la Instituția Prefectului Alba. AMENZI de 25.000 lei pentru firma de salubrizare care nu a ridicat deșeurile la timp.

În cadrul celei mai recente ședințe a Colegiului Prefectural al Judeţului Alba s-a discutat de asemenea și despre amenda primită de firma de salubrizare responsabilă pentru municipiul Alba Iulia, în valoare de 25 000 de lei.

Şedinţa Colegiului Prefectural al Judeţului Alba a avut loc începând cu orele 09:00, la sediul Instituției Prefectului Județul Alba, Sala ”Mihai Viteazul”, prezidată de Prefectului Județului Alba, domnul Nicolae Albu, cu participarea conducătorilor serviciilor publice deconcentrate și a altor instituții publice din județul Alba.

În deschiderea ședinței, Nicolae Albu a dat cuvântul doamnei Vasiu Doina, Director executiv, Direcția Județeană pentru Agricultură Alba, care a prezentat modul de implementare a politicilor şi strategiilor Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, consilierea pentru obţinerea fondurilor europene şi naţionale în rândul fermierilor, efectuarea activităţilor de monitorizare, verificare, inspecţii şi control în domeniul de activitate.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentBobby Păunescu, mutare la vârf: CONDIȚIA cu care este dispus să cedeze statului GRATIS terenurile care adăpostesc Studiourile Buftea
Articolul următorBunuri găsite și predate poliției, nerevendicate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.