Leonte Daniel, jandarmul care îmbină cu pasiune meseria pe care o practică de 13 ani, cu sportul, pasiunea lui de o viață (FOTO)

Astăzi, de Ziua Internațională a Sportului Militar, vă facem cunoștință cu plutonier adjutant Leonte Daniel, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba.

Imagine

Practicant de arte marțiale de aproape 30 de ani, în prezent colegul nostru este instructor de Shinkami Ryu și ne mărturisește că  prin intermediul sportului pe care îl practică cu drag, a învățat că disciplina și autostăpânirea sunt calități ce se clădesc în timp, prin muncă și dedicare.

Imagine

Militarul vorbește cu atâta pasiune despre acest sport, încât poate convinge pe oricine să calce măcar o dată pragul sălii, pentru a face cunoștință cu “lumea minunată a artelor marțiale”. Dovadă îi stau sutele de cursanți care “au trecut prin mâna lui” și care se întorc mereu cu drag la antrenamente. Începând cu elevi de patru ani și până la jandarmi și polițiști, toți învață că acest sport nu este doar un mod de a petrece timpul liber, ci o balanță care creează echilibru între trup și suflet. 

Deși a întâlnit nenumărate situații violente în timpul misiunilor de ordine publică, tehnicile învățate și autodisciplina l-au ajutat să acționeze întotdeauna în mod corect, conform prevederilor legale.

Imagine

Instituția se mândrește și cu alți practicanți de sporturi, cum ar fi: sporturi de contact, fotbal, tenis de câmp, șah și oina.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentJOI, ora 18:00: Cum au fost căpușate Căile Ferate Române în ultimii 30 de ani – Dezvăluiri senzaționale la Culisele statului paralel
Articolul următorIa pastila SRS: Adevăratul premier

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.