”Alba Iulia în perioada Stării de Urgență”, o expoziție a fotografului Cosmin Szekely la Muzeul Național al Unirii

Vineri, 14 mai 2021, ora 17.00, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va avea loc vernisajul expoziției „Alba Iulia în perioada Stării de Urgență”.

Expoziția cuprinde o serie de imagini realizate de fotograful  Cosmin Szekely, care surprind aspecte ale vieții în Alba Iulia în perioada Stării de Urgență, martie-mai 2020.

”Sunt pasionat de fotografie și am început să fac poze pentru a mă ajuta pe mine și asta pentru că  în 2012 am avut un accident de mașină grav. Am mai multe grupuri de informare pe Facebook și fac poze pentru a informa membri grupului ce se întâmplă în oraș .

Asa am început să fac poze prin oraș, arătând locuitorilor acestui oraș frumos Alba Iulia, cum arată orașul în diferite perioade ale anului. Fac poze la diferitele evenimentele importante ce sunt în oraș cu mascota grupului Ziggy Ziggy, care a devenit un brand în jud Alba.

În perioada stării de urgență locuitorii orașului nu au putut sa iasă din casă din cauza restricțiilor, eu făcând mereu sport (alergare), am început sa fac poze și să arat membrilor grupului meu,, ALBA NON Stop 24 DIN 24″, tot ce se întâmplă ( sau mai bine zis – nu se întâmplă) în Alba Iulia, în special în Cetatea Alba Carolina, un loc cândva foarte animat!

Am avut un feedback bun și toată lumea m-a încurajaț prin comentarii și mesaje în privat ca sunt foarte bucuroși să vadă tot ce întâmplă în exterior în lipsa lor. Fac asta din plăcere și sunt foarte bucuros că lumea apreciate pozele mele, mai ales cei plecați din țară”, a declarat Cosmin Szekely.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedent953 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2
Articolul următorIohannis: Relaxarea începe din 15 mai: fără mască în spațiul public, fără restricții de noapte, magazinele revin la program normal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.