EXPLOZIE la o societate de colectare a fierului vechi din județul Alba. Un bărbat de 43 de ani a murit pe loc

O persoana a decedat iar una a fost rănită în urma unei explozii care a avut loc în curtea unei societăți comerciale din comuna Pianul de Jos, județul Alba.

Doi angajați ai unei societăți de colectare a fierului vechi ar fi incercat să manevreze un proiectil neexplodat din cel de-al doile Război Mondial, moment în care s-a produs explozia. Unul dintre bărbați a murit pe loc. 

La fața locului au intervenit echipaje ale ISU și IPJ Alba pentru a stabilii cu exactitate ce s-a întâmplat. Cazul a fost preluat de polițiști care au demarat o anchetă. Victimele accidentului sunt din județul Hunedoara persoana decedată avea 43 de ani iar cea rănită 52. Poliția urmează să stabilească dacă se pune problema unui accident de muncă. 

Articolul precedentCu sprijinul Ambasadei Române din Berlin, Regiunea Centru va prezenta partenerilor germani oportunitățile de dezvoltare economică
Articolul următorCertificarea conformității – obligatorie pentru activitățile de coafură, înfrumusețare și utilizare a produselor biocide pentru dezinfecție, dezinsecție și deratizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.