Contract de finanțare europeană semnat de primăria Aiud

Cel de-al cincilea contract de finanțare pe fonduri europene a fost semnat azi, de către Municipiul Aiud, în calitate de beneficiar, la sediul AM POCA, București.

În valoare totală de 3.372.190,25 lei, proiectul ”Administrație publică locală eficientă pentru cetățeni”, cod SMIS 126063, aduce beneficul simplificării și modernizării relației cetățean-Primărie.

Prin intermediul acestui proiect se va trece la un alt nivel al modului în care se face administrație locală, pachetul de soluții informatice pe care îl vom implementa deschizând calea administrației inteligente.

Cele mai importante soluții informatice pe care le vom implementa se referă la digitalizarea și retrodigitalizarea arhivei, sistemul online de management al parcărilor, aplicația City alert, încasări online impozite și taxe locale, gestionarea online a contractelor, digitalizarea bugetului local și a execuției bugetare, gestionarea electronică a fluxurilor activității de urbanism, integrarea tuturor informațiilor contribuabililor persoane fizice și juridice în relația cu administrația publică locală, interconectarea tuturor bazeor de date interne într-o singură interfață și multe altele.

Mai mult, prin intermediul acestui proiect se vor elabora mai multe instrumente care vor ajuta executivul local în luarea deciziilor importante pe segmentele sănătate, asistență socială și dezvoltare locală.

Articolul precedentMiercuri are loc o nouă întâlnire a clubului de carte
Articolul următorVIDEO : Pădurar și paznic de vânătoare reținuți pentru braconaj

Comments are closed.