Conducerea primăriei Alba Iulia, întâlnire cu oamenii din Lumea Nouă

Viceprimarul cu atribuții de primar Voicu Paul, viceprimarii Gabriel Pleşa, Raul Tudorașcu şi o întreagă echipă tehnică a Primăriei Alba Iulia au luat joi la pas una dintre zonele problematice ale oraşului pentru a afla direct de la oameni care sunt problemele locului şi pentru a-i ajuta, rapid şi concret, să le rezolve.

Comunitatea locală şi unul dintre reprezentanţii ei în Consiliul Local, Niculita Bumbu, au participat activ la întâlnire.

De la parcări la drumuri şi extinderea reţelei de gaze, de la identificarea de noi locuri pentru colectarea de deşeuri până la acte de proprietate sau de identitate, problemele identificate nu au fost tocmai puţine.

Însă pentru fiecare s-a găsit, punctual şi o soluţie, aplicabilă în viitorul imediat.

Indiferent că îi zicem Lumea Nouă, zona urbană marginalizata sau ţigănime, modul cel mai eficient de a descoperi şi rezolva problemele este să îi asculţi pe oamenii locului, să îi înţelegi şi să îi ajuţi cu ce au ei nevoie, efectiv, nu doar cu un pliant.

Am stat mai bine de o oră cu ei, în ploaie, i-am ascultat pe toţi cei care au vrut să participe şi au avut ceva de zis şi suntem gata să trecem la etapa de acţiuni concrete.

Colegii din departamentele tehnice ştiu exact ce au de făcut şi, de mâine dimineaţă chiar, se vor şi apuca de treabă.

Suntem realişti şi nu ne imaginăm că se pot face minuni peste noapte, de aceea nici nu le aşteptăm, ci încercăm noi înşine să schimbăm lucrurile în bine pentru comunitatea de acolo” – a declarat Voicu Paul, Viceprimar cu atribuții de primar al Municipiului Alba Iulia.

Următoarea întâlnire cu oamenii din Lumea Nouă a fost programată pentru 11 octombrie, când primele acţiuni şi primele rezultate vor fi deja vizibile.

Articolul precedentAmplasarea radarelor în perioada 28 Septembrie – 4 Octombrie
Articolul următorAcţiune cu efective mărite în Blaj

Comments are closed.