Un bărbat din comuna Stremț care și-a bătut cele 3 fiice minore a fost reținut de polițiștii din Aiud. Pentru dispunerea măsurilor legale acesta va fi prezentat în fața magistraților.

La data de 29 iulie 2019, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 43 de ani, din Geoargiu de Sus, comuna Stremț, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie.

În fapt, în seara zilei de 28 iulie, polițiștii Secție 3 Poliție Rurală Aiud, în baza unor informații cu privire la posibile fapte de violență la care ar fi fost supuse 3 minore, de 6, 8 și 11 ani, de către tatăl lor, s-au sesizat, din oficiu și au demarat activitățile de cercetare.

În urma primelor investigațiilor efectuate de polițiști a rezultat că, cele 3 minore, ar fi fost lovite, cu un bici, de către tatăl lor aflat sub influența băuturilor alcoolice, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 4 – 5 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din certificatul medical obținut în urma examinării medico-legale care a avut loc în data de 29 iulie 2019.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției și a fost audiat,iar ulterior, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 30 iulie 2019, acesta să fie prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.