Alba : Tânără din grupul sosit de la Festivalul de la Veneția plasată în carantină cu temperatură

O tânără, care a făcut parte din grupul de liceeni întorși din excursia în Italia, inclusiv la Veneţia, a fost dusă, joi noaptea, în carantină, deoarece avea febră de 38 de grade Celsius, urmând să fie trimise, în această dimineață, probe pentru analiză la un centru din Cluj Napoca.

„Eleva din grupul sosit duminică prezintă febră în jur de 38 de grade. A fost transferată la unitatea de carantină amenajată la Compartimentul de Dermato-venerologie din cadrul Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia”, a declarat directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Alexandru Sinea.

Tânăra de 15 ani a fost transferată   la spital de către un echipaj al ISU Alba, respectând protocolul. Alături de fată, se află în carantină şi mama sa.
Un grup de 47 de elevi şi 4 profesori de la liceul de artă Regina Maria din Alba Iulia au sosit, duminică noaptea, dintr-o excursie din Italia. Ei au fost consultaţi, la sosirea în Alba, de către specialişti .  În Alba, sunt izolate în total la domiciliu 116 persoane.

Articolul precedentDSP Alba măsuri de prevenție în actualul context epidemiologic
Articolul următorColiziune frontală între un microbuz cu 15 persoane și un autoturism pe DN1 în județul Alba

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.