Acțiunea „Alba Iulia fără noroaie” a ajuns în cartierul Oarda de Sus

 Continuă acțiunea „Alba Iulia fără noroaie”. De astăzi, utilajele primăriei municipiului Alba Iulia vor acţiona în cartierul Oarda de Sus. În primă fază se vor repara străzile din zona Curături, unde se află şi Biserica Mare, respectiv Ciobănașului, Căprioarei, Colinelor, Șoimului, Făgetului, Gutuiului, Greierului, iar apoi trecem pe cealaltă parte a văii, pe străzile Tineretului, Cordovanilor, Mohorului, Zefirului, Ghisițele.

Va fi aşternut un strat nou de piatră iar autogrederul şi cilindrul compactor vor îndrepta şi stabiliza partea carosabilă.

 
„Alba Iulia fără noroaie” nu este o acţiune care trebuie terminată repede, ci este o acţiune care trebuie continuată în permanenţă, fiindcă avem peste 150 de kilometri de drumuri neasfaltate. Este o măsură temporară, menită să aducă un plus de confort celor care locuiesc în aceste zone. Atât cei care locuiesc în centrul orașului cât și cei care locuiesc în cartierele de case, trebuie să beneficieze de condiții normale de trai.
Încă de la începutul acestei campanii am reușit pietruirea străzilor din zonele Arex, Micești și Orizont, iar în săptămâna premergătoare Paştelui am reuşit să aşternem un strat nou de piatră pe străzile publice din zona Ana Ipătescu din Partoş. Chiar dacă, până nu demult, zona nu a fost considerată o prioritate pentru administrație, cu toate că este în plină dezvoltare, le transmit celor care locuiesc acolo că problemele lor nu vor fi ignorate. Împreuna cu Societate de Distribuție a Energiei Electrice, am demarat procedurile de extindere a rețelei de alimentare pe toate drumurile publice din această zonă” , a declarat Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.
 
 

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentCopil de 5 ani pe bicicletă, acoșat de o autoutilitară
Articolul următorIa pastila SRS! România educată și-a pus poalele în cap

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.