Un bărbat a decedat, luni, după ce a fost lovit de un lemn într-o pădure în localitatea Strâmba, și a suferit mai multe traumatisme. 

 

Un bărbat în vârstă de 81 de ani a fost lovit, luni, de un lemn, în timp ce se afla într-o pădure din localitatea Strâmba. 

La locul accidentului au intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD  și Salvamont Bistrița.

Din păcate, echipajele medicale nu au reușit să salveze viața bărbatului, care a fost găsit în stop cardio-respirator.

„Victima, bărbat în vârstă de 81 de ani a fost găsită în stop cardio respirator. S-a aplicat  protocolul de resuscitare la fața locului,  din păcate fără succes, astfel a fost declarat decesul la fața locului”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au demarat o anchetă. 

„Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeroz-Băi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care un bărbat a decedat astăzi. Totodată, vor dispune necropsia cadavrului care va stabili cauza exactă a decesului.

Conform primelor date, bărbatul, în vârstă de 81 de ani, din Ilva Mică, se afla într-o pădure situată pe raza comunei, în locul numit „Tebeleancă” și, în timp ce trăgea lemne cu un cal, ar fi fost accidentat. Din nefericire, în urma leziunilor, acesta a decedat”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud.

 

Imagine

FOTO: Facebook SALVAMONT BISTRIȚA-NĂSĂUD

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud