Volei Alba Blaj s-a impus cu 3-0 în fața echipei CSM Lugoj

Vineri seara, în deschiderea etapei a XVI-a a Diviziei A1, Volei Alba Blaj s-a impus cu 3-0 (25-18, 25-17, 25-14), pe teren propriu, în fața echipei CSM Lugoj.

Darko Zakoč a trimis în teren jucătoarele mai puțin folosite în ultima perioadă.

Volei Alba Blaj continuă să aibă punctaj maxim în clasament. Vicecampioana Europei a obținut a 12-a victorie din tot atâtea posibile (36 de puncte acumulate).

Chiar dacă a jucat doar un set și jumătate, Ioana Baciu a reușit cele mai multe puncte (15). Ea a fost urmată de Mariya Karakasheva (10 puncte) și de Katerina Zhidkova (8 puncte).

Liberoul Viktoriya Delros și extrema Sorina Miclăuș, au debutat, în meciul de vineri, în fața propriilor suporteri.

Darko Zakoč a folosit următoarea echipă:

Aleksandra Ćirović 4p. (2 ași, 1 blocaj) – Ramona Rus 7p. (2 ași), Maja Aleksić 7p. (3 blocaje), Katerina Zhidkova 8p. (3 ași), Mariya Karakasheva 10p., Nneka Onyejekwe (cpt.) 6p. (4 blocaje) – Viktoriya Delros (libero).

Au mai jucat: Ioana Baciu 15p. (1 as, 2 blocaje) și Sorina Miclăuș 1p.

Acestea sunt acele meciuri de la care se așteaptă să fie câștigate dinainte, sunt cele mai periculoase meciuri și nimănui nu-i place asta.

Am folosit jucătoarele care au evoluat mai puțin în ultimul timp, în meciurile tari, am odihnit jucătoarele de bază și cel mai mare câștig sunt cele trei puncte pe care le-am obținut.

Ne gândim acum la meciul retur cu Știința Bacău. Vreau să felicit echipa oaspete, se vede că se muncește la Lugoj, e o echipă cu calitate și îi doresc mult succes în continuare, în campionat.” – a declarat Darko Zakoč la finalul meciului de vineri.

Volei Alba Blaj va disputa marți, la Sibiu, partida retur cu Știința Bacău, din semifinalele Cupei CEV. Meciul va avea loc în Sala Transilvania, va începe la ora 17:00. În tur, la Bacău, Volei Alba Blaj s-a impus cu 3-0.

Volei Alba Blaj va juca în deplasare în următoarele două meciuri din campionat, urmând să întâlnească Dinamo (10 martie, de la ora 11:00), în cadrul etapei a XVII-a și CSM Târgoviște (12 martie), restanță din etapa a XIII.

Articolul precedentServicii sociale moderne pentru persoane vârstnice în Munții Cugirului.
Articolul următorPeste 550 de mașini cu material lemnos transportat ” în familie” în doar doi ani de zile