Camerele de luat vederi ale unui bloc din Alba Iulia au surprins scene incredibile. O fată a fost lovită cu salbaticie de un individ, fiind apoi tâlhărită.

În această seară, suspectul în cazul atacului de la Alba Iulia a fost reținut. Acesta nu își recunoaște fapta.

Update:

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat bănuit de tâlhărie. Acesta, în timp ce se afla în scara unui bloc din Alba Iulia, ar fi atacat-o pe o tânără şi i-ar fi sustras telefonul mobil şi portmoneul. Va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 19 noiembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat de 33 de ani, din municipiu, ca persoană bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 17 noiembrie 2018, în timp ce se afla în scara unui bloc de locuinţe din Alba Iulia, ar fi lovit-o pe o tânără, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, ce aştepta liftul şi i-ar fi sustras telefonul mobil şi portmoneul.

Urmează ca, în cursul zilei de 20 noiembrie, să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

IPJ Alba informează că în noaptea de 17/18.11.2018, poliția a fost sesizată de către un reprezentant al spitalului cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie și care este posibil să fie victima unei infracțiuni.

În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisă cu violență.

Tânără, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus polițiștilor că nu-și amintește nimic si că nu își găsește telefonul mobil și portmoneul.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru însușirea bunului găsit.

Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuiește în blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie.