Un bărbat din Crăciunelu de Jos a găsit 12.000 de lei

Un bărbat din comuna Crăciunelu de Jos a predat poliției suma de 12.000 de lei pe care a găsit-o în fanta unui ATM din Alba Iulia. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că banii fuseseră uitați de o femeie din Alba Iulia căreia i-au fost restituiți. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează domnului Roșa Alexandru Paul, în mod public, felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

La data de 3 octombrie 2019, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat domnul Roșa Alexandru Paul, de 22 de ani, din Crăciulelu de Jos, județul Alba, care a predat suma de 12.000 de lei despre care a declarat că a găsit-o în fanta unui ATM ce aparține unei bănci din Alba Iulia.

Se pare că banii au fost uitați de o femeie din Alba Iulia, după ce aceasta a solicitat aparatului retragerea sumei de bani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe proprietara banilor și i i-au restituit, iar pe bărbatul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, l-au felicitat.

Articolul precedentIncredibil cât a putut să fure un bărbat din Baia de Arieș
Articolul următorConcert extraordinar de fanfară la Blaj

Comments are closed.