Incredibil cât a putut să fure un bărbat din Baia de Arieș

Polițiștii din Câmpeni au recuperat bunuri în valoare de 12.000 de lei furate de către un bărbat din Baia de Arieș de la cetățeni din comunele Vidra și Sohodol. Polițiștii au făcut percheziții la domiciliul a două persoane care ar fi cumpărat bunurile furate.

Polițiștii din Câmpeni, împreună cu polițiștii din Vidra și Sohodol au pus în aplicare două mandate de percheziție emise de Judecătoria Câmpeni, pentru documentarea activității infracționale și recuperarea prejudiciilor în dosare penale aflate în lucru la posturile pe poliție Vidra și Sohodol.

Ancheta îl vizează pe un bărbat din Baia de Arieș, în vârstă de 27 de ani, care este bănuit de săvârșirea mai multor furturi din anexe gospodărești situate pe raza de competență a polițiilor Câmpeni, Abrud și Baia de Arieș.

În urma celor două percheziții care s-au desfășurat ieri, polițiștii au recuperat un motofierăstrău și o motocoasă, în valoare totală de 12.000 de lei, de la două persoane din Baia de Arieș și Sălciua.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele sale.

Articolul precedent4 tineri din Cugir au furat 13 biciclete
Articolul următorUn bărbat din Crăciunelu de Jos a găsit 12.000 de lei

Comments are closed.