4 tineri din Cugir au furat 13 biciclete

Polițiștii din Cugir i-au identificat pe 4 tineri din oraș ca bănuți de furtul a 13 biciclete și a altor bunuri (scule electrice, produse alimentare și cărucioare) din curți, scări de bloc și anexe gospodărești. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70 %, iar polițiștii continuă cercetările.

La data de 10 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir i-au identificat pe 4 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, din Cugir, ca persoane bănuite de săvârșirea unor furturi sesizate poliției de la începutul lunii octombrie.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în perioada 1 – 10 octombrie 2019, ar fi sustras, din diverse locuri (magazii, scări de bloc, curți) un număr de 13 biciclete și scule electrice, produse alimentare, un cărucior pentru cumpărături și alte bunuri, a căror valoare totală a fost estimată de către păgubiți la 7.000 de lei.

Se pare că, o parte dintre biciclete ar fi fost vândute de către cei 4 tineri, unor cetățeni din Cugir, contra unor sume modice de bani.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate, polițiștii au reușit să recupereze 8 dintre bicicletele furate.

Față de cei 4 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, precum și pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea integrală a prejudiciului.

Articolul precedentSkepsis promovează teatrul tânăr și liber din Alba Iulia!
Articolul următorIncredibil cât a putut să fure un bărbat din Baia de Arieș

Comments are closed.