Skepsis promovează teatrul tânăr și liber din Alba Iulia!

Grupul Skepsis va reprezenta Alba Iulia la două evenimente culturale menite să promoveze trupele de tineret și teatrul studențesc din România!

Vineri, 11 Octombrie 2019, la invitația Casei de Cultură a Studenților din București și a teatrului studențesc PODUL, trupa de teatru Skepsis va susține spectacolul ”Apa de Havel” după Matei Vișniec.

Un spectacol despre dorința noastră de a evada, de a lăsa totul în urmă. Dar nu oricum. Fără dureri și fără să facem mizerie.

O situație mai neobișnuită în care, ca prin minune, un magazin obișnuit pare să aibă exact ceea ce avem nevoie.

Problema se transformă: e greu când nu ai de unde alege, e aproape imposibil când ai prea multe variante.

Spectacolul va fi prezentat în sala POD a casei de Cultură a Studenților București cu începere de la ora 20.30, intrarea fiind liberă în limita locurilor disponibile.

Sâmbătă, 12.10 2019, trupa Skepsis va fi prezentă la Bușteni, unde Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti organizează în perioada 10 – 12 octombrie 2019 cea de-a XV-a ediţie a GALELOR TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI” – un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului care reunește formații studențești de teatru din centrele universitare Alba-Iulia, Brașov, Cluj Napoca și Ploiești.

Evenimentul este unul de tradiție, reușind în fiecare an să promoveze în spirit competițional grupurile și trupele reprezentative din România.

Partenerii evenimentului sunt: Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, Primăria orașului Bușteni, Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni și Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești.

Trupa Skepsis va prezenta spectacolul ”Maestrul”, după Eugen Ionescu, unul dintre cele mai bune spectacole din repertoriul grupului, un spectacol care vorbește despre nevoia fiecărei generații de a urma un model, de a avea un exemplu.

Despre inocența dragostei și despre natura implacabilă a puterii care transformă totul în forme lipsite de fond.

Evenimentul va avea loc în sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni.

Articolul precedentMiercuri are loc etapa a 3-a din Cupa României – faza județeană
Articolul următor4 tineri din Cugir au furat 13 biciclete

Comments are closed.