Fanfara „Augustin Bena” a județului Alba continuă stagiunea concertelor de promenadă. Muzica de fanfară va răsuna la sfârșitul acestei săptămâni în Parcul „Avram Iancu” din municipiul Blaj, într-un concert extraordinar de promenadă susținut de Fanfara „Augustin Bena” a județului Alba.

Concertul va avea loc, duminică, 13 octombrie 2019, începând cu ora 17,00, fiind o invitație pentru toți cei care îndrăgesc muzica de fanfară cu ritmurile cadențate și vioaie, nostalgia și amintirea vremurilor de odinioară a promenadelor.

„La sfârșitul acestei săptămâni lansăm o nouă invitație tuturor celor care îndrăgesc muzica de fanfară să participe la acest concert extraordinar al Fanfarei „Augustin Bena” a județului Alba, eveniment care întregește stagiunea din acest an a concertelor de promenadă organizate în orașele județului.

Este o invitație la un eveniment artistic de înaltă ținută dar și o provocare pentru cei care iubesc acest stil muzical de a se întoarcerea în timp pe vremea promenadelor”, a spus Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Fanfara Județului Alba este un serviciu artistic al Centrului de Cultură „Augustin Bena”, fiind condusă de dirijorul Coriolan Honcaș.

Fanfara reunește un număr de 20 de instrumentiști profesioniști care, prin ținută, calitatea tehnică a interpretării și diversitatea instrumentelor muzicale, fac din această formație artistică un punct important de atracție pentru locuitorii județului Alba și pentru turiștii prezenți pe aceste meleaguri.

Evenimentul face parte din stagiunea concertelor de promenadă în orașele județului Alba, stagiune organizată de Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, instituție în subordinea căreia se află fanfara.

5 COMENTARII

Comments are closed.