„Carte Blanche à Julien Cottereau” reprezintă prefața Festivalului Internațional de Teatru „Povești”.

Spectacolul va fi prezentat joi, 11 aprilie 2019, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, de la orele 19.00.

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia se pregătește de o nouă ediție de festival al poveștilor. Festivalul Internațional de Teatru „Povești” se va desfășura anul acesta în perioada 19 – 25 mai 2019.

Știm că sunteți nerăbdători să aflați ce spectacole și evenimente v-am pregătit anul acesta, dar, așa cum am mai făcut-o și în alte ediții de festival, venim în întâmpinarea voastră cu un spectacol-prefață.

Așadar, Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, ediția a XIV-a, vă prezintă ca preambul, un spectacol special și plin de magie.” – au declarant reprezentanții Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură a Studenților și se vor pune în vânzare începând cu data de 29 martie 2019, în intervalul orar: de luni până joi 10.00 – 15.00 și vineri 9.00 – 13.00.

Prețul unui bilet este de: 22 lei pentru adulți, 15 lei pentru studenți și pensionari și 5,50 lei pentru adolescenți și copii.