Teatrul de Păpuși „Prichindel” prezintă spectacolul „Carte Blanche à Julien Cottereau”

„Carte Blanche à Julien Cottereau” reprezintă prefața Festivalului Internațional de Teatru „Povești”.

Spectacolul va fi prezentat joi, 11 aprilie 2019, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, de la orele 19.00.

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia se pregătește de o nouă ediție de festival al poveștilor. Festivalul Internațional de Teatru „Povești” se va desfășura anul acesta în perioada 19 – 25 mai 2019.

Știm că sunteți nerăbdători să aflați ce spectacole și evenimente v-am pregătit anul acesta, dar, așa cum am mai făcut-o și în alte ediții de festival, venim în întâmpinarea voastră cu un spectacol-prefață.

Așadar, Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, ediția a XIV-a, vă prezintă ca preambul, un spectacol special și plin de magie.” – au declarant reprezentanții Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură a Studenților și se vor pune în vânzare începând cu data de 29 martie 2019, în intervalul orar: de luni până joi 10.00 – 15.00 și vineri 9.00 – 13.00.

Prețul unui bilet este de: 22 lei pentru adulți, 15 lei pentru studenți și pensionari și 5,50 lei pentru adolescenți și copii.

Articolul precedentO nouă amânare în dosarul lui Augustin Lazăr de la Curtea de Apel Alba Iulia. Procurorul general solicită suspendarea procedurii de revocare din funcție
Articolul următorÎn 12 aprilie se desfășoară Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Comments are closed.