În 12 aprilie se desfășoară Bursa Generală a Locurilor de Muncă

În data de 12 aprilie 2019 se desfășoară Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Eveniment organizat de Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba.

Acţiunea se desfăşoară în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 09:30.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Obiectivul acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, sau le pot transmite pe adresa de e-mail: [email protected]

Articolul precedentTeatrul de Păpuși „Prichindel” prezintă spectacolul „Carte Blanche à Julien Cottereau”
Articolul următorOvidiu Lupu învingător în Memorialul Mircea Rădulescu

Comments are closed.