Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Polițiștii din Alba caută o minoră care a plecat dintr-un centru rezidențial din Alba Iulia și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 17 mai 2021, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentantul unui centru rezidențial din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în după amiaza aceleiași zile, minora MUNTEAN ANDREEA ROXANA, de 13 ani, a plecat din centru și nu a mai revenit.  

Minora are următoarele semnalmente:

  • 160 cm înălțime;
  • 58 de  kilograme;
  • Ochi căpriu;
  • Păr negru;

 

La data plecării purta o geacă roz, bluză vișinie, pantaloni de blugi albaștri și încălțăminte sport, de culoare portocalie.

 

Polițiștii desfășoară, în continuare, cercetări în vederea identificării minorei, iar aceasta a fost dată în urmărire imediat după ce a fost anunțată dispariția. 

 

Precizăm că, în cursul zilei de azi, 20 mai, reprezentanții instituției în tutela căreia se află minora, au transmis poliției acordul de mediatizare a dispariției.

 

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentA murit Ion Dichiseanu – Îndrăgitul actor s-a stins la vârsta de 87 de ani
Articolul următorActivitați pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.