Descoperire șocantă! Bărbat înjunghiat și îngropat de viu, găsit în viață după 4 zile VIDEO

O descoperire șocantă a avut loc în Republica Moldova, acolo un bărbat a fost îngropat de viu după ce a fost înjunghiat. El a fost salvat de polițiști după nu mai puțin de patru zile. Autoritățile au reținut un suspect în vârstă de 18 ani. Individul este suspectat de asemenea că a ucis cu sânge rece o femeie. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Totul a pornit după ce o persoană a alertat autoritățile din Glodeni că ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost găsită moartă în propria locuință. În aceeași zi, autoritățile au identificat un suspect, care s-a dovedit a fi chiar un consătean de-ale victimelor.

Ancheta a scos, însă, la iveală ceva și mai macabru. În timpul cercetărilor, oamenii legii au auzit de sub pământ un strigăt de ajutor. Când au început să sape, aceștia au descoperit un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat care fusese înjunghiat și lăsat să moară.

Victima a spus polițiștilor că a băut alcool împreună cu suspectul, după care între ei s-a iscat un conflict în timpul căruia a fost atacat și închis în acel beci. Ulterior, oamenii legii au stabilit că femeia a fost ucisă a doua zi. Nu este clară încă legătura între cei doi. Tânărul de 18 ani a fost reținut de poliție sub suspiciunea de omor și tentativă de omor. 

Articolul precedentVremea extremă face ravagii în SUA. 4 oameni au murit
Articolul următorZelenski nu crede în armistițiul de pe perioada Jocurilor Olimpice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.