Activitați pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 48 de ore, au fost verificate 566 de persoane aflate în carantină, 186 aflate în izolare și au fost organizate 24 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 804 persoane. Alte 56 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 52 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 118 terase, restaurante, fastfood-uri și 160 de mijloace de transport, din care 43 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 34 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Amintim faptul că purtarea măștii de protecție este, în continuare, obligatorie în spațiile publice închise, în mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spațiile comerciale, precum și în spațiile publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transport în comun.

Stimați cetățeni, având în vedere că virusul este în continuare prezent, vă recomandăm să nu vă expuneți la riscul de a vă infecta.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentZeci de ALERTE: fructe și legume cu PESTICIDE, la vânzare în România. MII de produse din CARNE, RETRASE de la raft
Articolul următorBărbat din Aiud, mandat european de arestare pentru mai multe furturi comise pe șantirele din Franța

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.