Polițiștii din Blaj continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs un incident soldat cu rănirea unui minor de 9 luni din comuna Roșia de Secaș. Din primele cercetări a rezultat că acesta ar fi fost lovit de soțul mamei sale, în timpul disputei dintre cei doi. 

Joi 13 februarie 2020, în jurul orei 22,40, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată, prin 112, de către o femeie de 24 de ani, din Ungurei, comuna Roșia de Secaș, cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de nouă luni, a fost agresat de către soțul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții legate de paternitatea copilului, bărbatul ar fi devenit violent și, folosindu-se de un motoferăstrău, l-ar fi lovit pe minor, în zona capului.

Minorul a fost transportat la spitalul din Blaj de unde a fost transferat la un spital de pediatrie din Sibiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru violență în familie și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul și încadrarea juridică finală a faptei.