Șmenar din Cluj, reținut de polițiștii din Alba

Un bărbat din Cluj a fost reținut de polițiștii din Alba Iulia, pentru înșelăciune. Ar fi abordat 3 persoane din Alba Iulia și le-ar fi cerut să îi schimbe diverse sume de bani, în bancnote mai mari, însă le-ar fi restituit sume mai mici. 

La data de 20 octombrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat de 54 de ani, din municipiul Cluj Napoca, care este cercetat pentru 3 fapte de înșelăciune săvârșite în dauna unor persoane din Alba Iulia.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în data de 3 martie 2020, ar fi abordat o femeie care a retras o sumă de bani de la un ATM și i-ar fi cerut să îi schimbe suma de 500 de lei din bancnote de 10 lei în bancnote mai mari, doar că la restituirea sumei i-ar fi dat cu 190 de lei mai puțin.

Folosindu-se de același mod de operare, în data de 16 septembrie 2020, bărbatul ar fi reușit să înșele două vânzătoare cu suma de 190 de lei, respectiv 210 lei. 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentA început sezonul incendiilor provocate de coșurile de fum. Recomandările pompierilor
Articolul următorRESTRICȚII DE TRAFIC ÎN UNGARIA! Camioanele nu pot intra în țara vecină timp de 24 de ore. Când intră în vigoare interdicția

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.