Șarlatancă din Alba Iulia a prădat un bătrân

Polițiștii din Teiuș au identificat o femeie din Alba Iulia ca și persoană bănuită de furt. I-ar fi oferit unui vârstnic, spre vânzare, o haină și ar fi profitat de neatenția acestuia, sustrăgându-i portmoneul.

 

 La data de 2 aprilie 2021, polițiștii din Blaj au identificat o femeie de 40 de ani, din Alba Iulia, care este bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care au fost sesizați, în aceeași zi, de către un vârstnic de 85 de ani, din Teiuș.

 

În sarcina femeii s-a reținut faptul că, la data de 2 aprilie, în jurul orei 12,20, în timp ce se afla pe o stradă din Teiuș, l-ar fi abordat pe vârstnic, oferindu-i, spre vânzare, o haină, împrejurare în care, profitând de neatenția lui, i-ar fi sustras, din buzunar, portmoneul în care avea documente și bani.

 

Față de femeie, a fost întocmit dosar penal pentru furt, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentAvansări în grad în cadrul Jandarmeriei Alba
Articolul următorSituație revoltătoare: Sute de mii de români așteaptă DEGEABA vaccinarea împotriva COVID019 – Centre de vaccinare DOAR pe hârtie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.