Avansări în grad în cadrul Jandarmeriei Alba

Cu ocazia zilei Jandarmeriei Române, pentru rezultate foarte bune obţinute în activitatea profesională, un maistru militar și 5 subofiţeri din cadrul Jandarmeriei Alba au fost înaintaţi în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad. Acestea au îndeplinit condiţiile prevăzute de Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare, iar noile grade au fost înmânate de prim adjunctul inspectorului şef, domnul locotenent – colonel Pașca Tudor Gheorghe.

În cadrul festivității desfăşurate la sediul instituţiei, maistrul militar clasa a I –a  Miclea Constantin – Daniel a primit gradul de maistru militar clasa I, plutonierul adjutant Bârlog Gabriel-Marius și plutonierul adjutant Otveș Lucian au fost înaintați la gradul de plutonier adjutant șef, iar plutonierul major Herța Ionuț-Onac a fost înaintat la gradul de plutonier adjutant. În plus, de la această dată plutonierul Bișboacă Marius și plutonierul Jinar Ioan-Dan au primit gradul de plutonier major. 

În prezenţa colegilor, cadrele militare avansate în grad şi-au primit noile grade, însoţite de felicitări pentru rezultatele obţinute şi urări de succes în activitatea viitoare.

În cadrul aceleiaşi festivităţi, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu, 24 de ofiţeri şi 178 de subofiţeri au fost recompensaţi cu felicitări şi mulţumiri.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentBilanț coronavirus 5 aprilie: 3.611 cazuri noi, 120 de decese
Articolul următorȘarlatancă din Alba Iulia a prădat un bătrân

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.