La data de 11 septembrie 2022, polițiștii din Cugir  au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 26 de ani, din localitatea Săsciori, care este cercetat pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. 

La data de 11 septembrie, în jurul orei 00,40, polițiștii din Cugir au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Florilor, din orașul Cugir. 

 

Din primele cercetări, a rezultat că un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Săsciori, județul Alba, a intrat într-un stâlp al rețelei electrice, tânărul aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. 

 

În plus, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

 

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate , sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. 

 

Sursa: Realitatea de Alba