Deoarece evenimentul desfășurat joi 13 septembrie, a avut un mare succes, acesta se va repeta la cererea publicului în aceeași locație în data de 24 septembrie 2018 cu începere de la ora 10:00.

Scopul evenimentului este de a familiariza micuții preșcolari cu cartea și plăcerea lecturii pe de o parte și pe de altă parte cu bucuria de a oferi o carte pe care au citit-o deja pentru a-i face fericiți și pe alți copii.

Și de data aceasta copiii, educatorii, părinții și bunicii prezenți se vor întâlni la căsuța Bibliotecii Urbane amplasată în Parcul Central al orașului, în fața Casei de Cultură a Studenților, cu personaje din povești puse în scenă de actorii de la Teatrul de Păpuși ,,Prichindel” din Alba Iulia, vor face donații de carte pentru Biblioteca Urbană și vor participa la momente de interactivitate cu artiștii și bibliotecarii prezenți.

Evenimentul se va încheia la ora 11:30 cu o vizită a tuturor celor prezenți la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba unde vor fi audiate lucrările muzicale ,,Toamna Simfonic” în interpretarea lui Tudor Gheorghe, ,,Anotimpurile” lui Antonio Vivaldi și ,,Emoție de toamnă” în interpretarea lui Nicu Alifantis.

După audițiile muzicale va avea loc vizitarea expoziției de poezie intitulată ,,Anotimpurile poeziei – Toamna”, expoziție organizată și coordonată de bibliotecarele de la secția de împrumut carte pentru adulți, cu scopul de a aduce în atenția publică colecția de carte de poezie a bibliotecii județene.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților, Teatrul de Păpuși ,,Prichindel” și copiii și cadrele didactice de la Grădinița ,,Dumbrava Minunată” și Grădinița nr. 13 din Alba Iulia.