Polițiștii implicați în accidentul de pe DN1 în județul Alba mergeau la vizita medicală cu semnalele luminoase pornite

Surse din interiorul IPJ Alba susțin că ar trebui demarată o anchetă internă în urma accidentului petrecut miercuri pe DN 1 în județul Alba unde o mașină de poliție a fost lovită de un șofer neatent. Martorii evenimentului spun că autoutilitara circula cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune deși nu se afla  într-o misiune care să necesite folosirea lor.

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața pe DN1, în zona Izvorul lui Homoșteanu. O mașină a poliției a fost lovită, după o coliziune cu un autoturism ce venea de pe un drum secundar.

În urma impactului au rezultat patru victime. O singură persoană, de sex masculin, a rămas internată la secția de neurochirurgie, prezentând traumatism cranian și traumatism la nivelul coloanei cervicale.

Celelalte trei victime ale accidentului rutier, doi bărbați și o femeie, polițiști, nu au necesitat internare, fiind lăsați la domiciliu. Unul dintre cei doi bărbați a prezentat o fractură la nivelul unui membru superior, celălalt răni minore, în vreme ce persoana de sex feminin o fractură costală.

Bărbatul internat nu a necesitat transferul către o altă unitate și nu îi este pusă viața în pericol. Victimele au primit îngrijiri medicale și s-au efectuat investigații imagistice.

Potrivit unor surse polițiștii implicați în accident nu aveau dreptul legal să folosească semnalele acustice și luminoase, întrucât aceștia se deplasau din Sebeș spre Alba Iulia pentru a se prezenta la o simplă vizită medicală. Se pare că cei doi polițiști erau doar în întârziere

 

Articolul precedentIJJ Alba celebrează 100 de ani de Jandarmerie Ardeleană
Articolul următorMinor din Alba Iulia reținuți pentru furturi din vestiare, cabinete medicale, localuri publice

Comments are closed.