Legea PUMNULUI în Apuseni ! O comună este TERORIZATĂ de un pădurar care încearcă să își ascundă hoțiile

Scene demne de luptele K1 într-o comună din Alba și nu în cadrul vreunei gale oficiale, ci pe ulițele localității. Protagonistul este un pădurar care mai nou bate tot ce îi iese în cale. În nici două săptămâni Aurel G. a pus la pământ doi localnici care l-au avertizat să nu mai fure din pădurea Composesoratului.


În data de 14 august, un localnic din Lunca Largă, comuna Ocoliș, i-ar fi reproșat pădurarului că este sătul de hoțiile acestuia și că ani la rând a furat zi și noapte ” Tu să nu mai spui că nu furi, numai ani de zile veneai la mine și la 3 noaptea să te încarc să duci lemne, de câte ori am fost cu tine și am mutat bornele de la composesorat pe locurile și pe proprietățile oamenilor, ani de zile”, susține victima.

Enervat la culme că omul nu a uitat hoțiile făcute împreună, pădurarul Aurel G. i-ar fi aplicat acestuia o mamă de bătaie. Surse din rândul localnicilor spun pe la colțul străzii că la această bătaie ar fi asistat inclusiv viceprimarul comunei Ocoliș, Victor Giurgescu.
La doar câteva zile după acest incident, un apel la 112, anunța că un alt sătean a fost bătut de același pădurar Aurel G.
Localnicii din Lunca Largă sunt terorizați de violența pădurarului, însă autoritățile par să fie indiferente la aceste corecții aplicate de omul pădurilor.

Articolul precedentCulturi agricole distruse de mistreți, în Valea Lungă. Disperare în rândul agricultorilor
Articolul următorAjutoare de nădejde ai jandarmilor albaiulieni