FOTO: Vezi ce bunăciune au transferat cei de la Volei Alba Blaj

Aleksandra Ćirović (21 ani), una dintre tinerele speranțe ale voleiului din Serbia, este noua achziție a celor de la CSM Volei Alba Blaj.

Aceasta joacă pe poziția de coordonator și ar putea debuta oficial pentru Volei Alba Blaj chiar la meciul cu CSU Belor Galați, din prima etapă a Diviziei A1.

Aleksandra Ćirović a semnat cu vicecampioana Europei un contract pe 2 ani de zile, timp în care va îmbrăca tricoul cu numărul 14.

Aleksandra Ćirović (1,78 m) s-a născut la Belgrad și vine de la Vizura Ruma Belgrad, echipă cu care a câștigat campionatului Serbiei și a evoluat în grupele Ligii Campionilor.

Aleksandra Ćirović va avea drept de joc atât în campionat, cât și în cupele europene și ar putea debuta oficial pentru Volei Alba Blaj chiar la meciul cu CSU Belor Galați, din prima etapă a Diviziei A1.

Prin acest transfer, clubul nostru își confirmă politica de a aduce la Blaj, pentru o mai lungă perioadă de timp, voleibaliste tinere și de mare perspectivă în voleiul european.

Volei Alba Blaj îi dorește Aleksandrei Ćirović să-și îndeplinească toate obiectivele personale și profesionale, astfel încât să cucerească cât mai multe trofee în tricoul vicecampioanei Europei!” – au declarat cei de la Volei Alba Blaj.

Sursă foto: pagina de Facebook a Aleksandrei Ćirović

Articolul precedentPartidul Realitatea prinde contur – Gușă: Vom aduce profesioniști
Articolul următorÎn 4 noiembrie va debuta faza grupelor a Cupei Satelor

Comments are closed.