Deschiderea Târgului de Crăciun la Sebeș

În 5 decembrie de la ora 18:00 va avea loc deschiderea Târgului de Crăciun la Sebeș.

Până în 31 decembrie veți găsi în Parcul Tineretului povești de iarnă, cu personaje care să aducă bucurie copiilor, un patinoar cu acces gratuit, căsuțe decorate cu produse specifice Crăciunului.

Colindători vor sosi pe scena montată în parc pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun.

Moș Crăciun nu va lipsi nici la întâlnirea cu cei mai mici locuitori ai Sebeșului. În seara zilei de 21 decembrie el își va face apariția și va oferi cadouri celor prezenți.

Program

Miercuri, 5 decembrie 2018

Parcul Tineretului

Ora 18.00

Deschiderea Târgului de Crăciun

Patinoarului artificial de 300 mp cu acces gratuit, căsuțe cu dulciuri, animatori îmbrăcați în personaje de poveste sunt doar câteva din atracțiile Târgului de Crăciun de la Sebeș, care își așteaptă vizitatorii.

CONCERT CLEOPATRA ȘI PAVEL STRATAN

Momente artistice cu Grupul vocal de muzică ușoară „Do Re Mi” al Centrului Cultural „Lucian Blaga” pregătit de Alexandra și Adrian Pamfilie.

În perioada 6 – 21 decembrie 2018

Centrul Cultural „Lucian Blaga”, sala de evenimente „Gheorghe Maniu”

Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș

Orele 16.00 – 18.00

Ateliere de lectură și creație

Ateliere creative pentru copii organizate cu aportul personalului din cadrul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș; copii se vor bucura de atmosfera Crăciunului, vor primi dulciuri și vor petrece un timp de calitate în compania cărților, vizionând filme sau confecționând obiecte de Crăciun.

Articolul precedentDeschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Aiud
Articolul următorMoș Nicolae vine la Școala Gimnazială ,,Lucian Blaga” din Ocna Mureș

Comments are closed.