Cea de a șaptea ediție a Târgului de Crăciun din municipiul Aiud se va desfășura în Piața Dr. Constantin Hagea în perioada 6 – 23 decembrie 2018.

În data de 6 decembrie, începând cu ora 16:00, va avea loc deschiderea oficială a Târgului cu un concurs de patinaj viteză la care vor putea participa familii aiudene (adulți și copii), respectiv primele 10 familii înscrise la Biroul de Comunicare și Relații Publice din cadrul Primăriei Municipiului Aiud până în data de 6 decembrie 2018, ora 12:00.

La lăsatul serii Moș Crăciun va oferi cadouri copiilor prezenți în piață. Trupa Good Day va susține un concert.

Doritorii se vor putea bucura de un ceai cald, un vin fiert sau de alte produse specifice sărbătorilor de iarnă, acestea putând fi procurate de la căsuțele amplasate în imediata apropiere a patinoarului, patinoar care va funcționa până la data de 19 ianuarie 2019, în intervalul orar 12:00 – 22:00.

Aiudenii se vor putea bucura În data de 07 decembrie 2018, începând cu ora 18:00 de un nou concert de colinde susținut de binecunoscuta Corală bărbătească „Armonia” din Constanța, concert care va avea loc la Catedrala Sfinții Trei Ierarhi din centrul municipiului.

Vă propunem în acest fel să ne bucurăm în tihnă de evenimentele pregătite și să ne umplem inimile de lumină și fericire, în așteptarea sărbătorii Crăciunului și a Anului Nou.” au declarat reprezentantii primariei.