Clienții unui bordel clandestin erau filmați cu camera ascunsă. Printre cei care pofteau la minore se află un fost primar

Anchetă de proporții a procurorilor DIICOT, în județul Alba, unde a fost descoperit un bordel clandestin. Printre clienți ar fi fost și persoane influente din județ, care ar fi întreținut relații sexuale și cu minore.

Casa unde se practica prostituția era înțesată de camere de supraveghere video și audio, spun anchetatorii. Casa care a fost transformată într-un bordel clandestin ar fi într-o zonă mai retrasă din Munții Apuseni.

Potrivit anchetatorilor, în locuință era amplasat un adevărat sistem audio-video și era înregistrat fiecare client, iar imaginile erau stocate.

Acolo ar fi fost duse 11 tinere care practicau prostituția, printre care și patru minore, chiar și în vârstă de 15 ani. Pragul casei ar fi fost trecut și de către mai multe persoane cunoscute din județ, care au întreținut relații sexuale chiar și cu copile de 15 ani.

Cel care ar orchestra întreaga rețea ar fi un bărbat de 69 de ani, care trasmitea și online o serie de materiale pornografice, filmate în casa din Apuseni.

În urma perchezițiilor, au fost aduse la audieri mai multe persoane, printre care, potrivit unor surse, și fostul primar din Abrud, un fost polițist și un antrenor de fotbal.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentSuspiciune de botulism în Alba! Ancheta, în desfășurare
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.