Pedofil de 63 de ani, arestat preventiv după ce a agresat sexual două minore de 12 ani

Un bărbat de 63 de ani dintr-o comună de lângă Blaj a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru agresiune sexuală și viol în formă continuată. Victimele prădătorului sexual sunt două fetițe care au în jur de 12 ani. 

Ororile comise de bărbat au fost aflate după ce una dintre victime, o fetiță de 12 ani a spus părinților că a fost abuzată de către bărbatul respectiv. Apoi, după ce polițiștii din Blaj au intrat pe fir, au mai aflat că bărbatul a mai făcut o victimă, o altă fată minoră.

Faptele s-au petrecut în mediul rural, într-o localitate de lângă Blaj.

Ancheta a pornit după ce una dintre minore a fost abuzată sexual de câtre bărbat în data de 1 iunie 2023, iar aceasta a spus ce s-a întâmplat părinților. Apoi polițiștii au mai probat încă o faptă comisă de bărbat în mai 2023, dar și că a mai abuzat o fată în 2022. Procurorii au mai precizat că faptele nu s-au produs cu violență.

În data de 8 iunie 2023, magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, iar magistrații Judecătoriei Blaj au admis cererea.

”dispune arestarea preventivă , pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 08 iunie 2023 şi până la data de 07 iulie 2023, inclusiv, a inculpatului S. V.-G., (…), în prezent aflat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de:

– agresiune sexuală  (din data de 1.06.2023- persoană vătămată );

– viol în forma continuată (din cursul lunii mai 2023 ?i din data de 1.06.2023 – persoană vătămată);

– agresiune sexuală  (din vara anului 2022 – persoană vătămată B.G.)”, se arată în minuta pe scurt.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentAccident rutier la Blaj. O femeie a ajuns la spital
Articolul următorUn vârf de munte, aflat la graniţa dintre Austria şi Elveţia, s-a prăbuşit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.