Acţiune cu efective mărite la Cugir

Polițiștii din Cugir au organizat sâmbătă seara o acţiune cu efective mărite, în oraș. Au fost legitimate 98 de persoane și controlate 53 de autovehicule.

În noaptea de 25/26 august 2019, între orele 22.00 – 02.30, Poliția Orașului Cugir a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului, în scopul creşterii siguranţei publice, prevenirii şi combaterii infracţiunilor şi prevenirii accidentelor rutiere.

La acţiune, alături de poliţiştii din Cugir au participat polițiști ai Serviciilor Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigare a Criminalității Economice și Acțiuni Speciale din IPJ Alba precum și polițiști locali.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 98 de persoane și au fost controlate 53 de autovehicule.

Au fost constatate 10 abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 4.110 lei, a fost reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Dintre contravenţiile constatate, 7 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, una la Legea 61/1991 privind liniştea publică și două la O.U.G. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Articolul precedentAutoturisme cu defecţiuni tehnice, oprite la Aiud
Articolul următorGrupul Skepsis prezintă spectacolul “Răzbunarea Femeilor”!

Comments are closed.