Grupul Skepsis prezintă spectacolul “Răzbunarea Femeilor”!

Programul de spectacole de vară propus de Grupul Skepsis continuă joi, 29 august, ora 19.30, la Poarta a IV-a a Cetăţii cu premiera “Răzbunarea Femeilor”.

Pantalone, bătrânul bogat şi avar are o problemă dificilă de rezolvat aşa că nu ezită să ticluiască un plan profitabil, chiar dacă asta înseamnă să sacrifice fericirea fiicei sale pentru a reuşi. Un căpitan celebru se află prin preajmă, gata să intervină. De partea dragostei luptă însă femeile, care sunt gata să regleze şi câteva conturi mai vechi rămase neachitate.

Așadar veți avea parte de o premieră veselă cu Skepsis, un spectacol cu pasaje musicale originale, marcat de un ritm susţinut, cu replici tăioase şi aluzii subtile şi cu multă voie bună!

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2019 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală.

Prin acest proiect Grupul Skepsis dezvoltă colaborări artistice cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

În cazul vremii nefavorabile, spectacolul va fi reprogramat.

Articolul precedentAcţiune cu efective mărite la Cugir
Articolul următor486 de locuri de muncă disponibile în județul Alba

Comments are closed.