Persoană lovită pe trecerea de pietoni din zona ACR

Un pieton a fost lovit de o mașină, miercuri, în Alba Iulia, pe trecerea de pietoni de lângă ACR.

ISU Alba intervine la fața locului cu o mașină SMURD TIM C 1, cu medic, asistent și doi subofițeri. O femeie a fost acroșată în timp ce trecea strada. Aceasta a fost transportată la spital. Pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs accidentul polițiștii continuă cercetările.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă, pe strada Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia, la data de 5 decembrie 2018, în jurul orei 16.30.

În urma verificărilor s-a constat că, o femeie de 36 de ani din Alba Iulia, in timp ce conducea autoturismul pe strada Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia, din direcția Centru către Gară, la o trecere pentru pietoni, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 35 de ani din Alba Iulia, care se afla angajată în traversarea regulamentară a străzii prin loc marcat si semnalizat corespunzător.

În urma accidentului victima a suferit vătămări corporale uşoare şi a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Faţă de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vatamare corporala din culpa.

Articolul precedentLa Blaj are loc „Târgul căciulilor”
Articolul următorAteliere de lectură și creație la biblioteca din Sebeș

Comments are closed.