2 tineri din Roșia de Secaș reținuți pentru vătămare corporală

Doi tineri din comuna Roşia de Secaş, sunt cercetaţi pentru vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, cei doi l-ar fi agresat în seara zilei de duminică, 21 octombrie, pe un bărbat din comună, fiind necesară internarea sa în spital.

La data de 22 octombrie 2018, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi tineri, de 20 şi 26 de ani, ambii din localitatea Ungurei, comuna Roşia de Secaş, ce sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracțiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte sesizate poliţiei în seara zilei de 21 octombrie 2018.

În sarcina celor doi tineri s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 21 octombrie 2018, în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau în faţa unui imobil din localitatea Ungurei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, l-ar fi agresat pe un bărbat de 34 de ani, din localitate, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Ulterior victima a fost transportată la spitalul din Blaj de unde a fost transferată la un spital din municipiul Cluj Napoca şi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 23 octombrie 2018, cei doi reţinuţi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Articolul precedentPeste 350 de autovehicule de transport persoane și marfă, verificate de poliţiştii din judeţul Alba
Articolul următorBărbat din Valea Lungă prins băut și cu permisul suspendat la volan

Comments are closed.