Bărbat din Valea Lungă prins băut și cu permisul suspendat la volan

Un bărbat din comuna Valea Lungă, a fost reţinut de poliţiştii din Blaj după ce acesta a fost depistat conducând un autoturism având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 22 octombrie 2018, poliţiştii de ordine publică din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 45 de ani, din comuna Valea Lungă, ce este cercetat pentru conducere cu permisul suspendat şi conducere sub influenţa alcoolului.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, la data de 20 octombrie 2018, în jurul orei 02.10, a condus un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu din Blaj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul suspendat.

În urma testării sale cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma analizării medico – legale a mostrelor de sânge recoltate de la bărbat a rezultat valoarea de 1,35 g/l alcool în sânge.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 23 octombrie 2018, reţinutul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Articolul precedent2 tineri din Roșia de Secaș reținuți pentru vătămare corporală
Articolul următorCu tractorul la plimbare prin Aiud și cu alcool „la bord”

Comments are closed.