Ziua Internațională a Studenților sărbătorită la Alba Iulia

În perioada 15-17 noiembrie la Casa de Cultură a Studenţilor au loc o serie de evenimente dedicate Zilei Internaționale a Studenților.

Program

Joi, 15 noiembrie

Ora 18:00

Unul dintre membrii de baza ai grupului Skepsis, îşi va prezenta în calitate de autor volumul ”Sufletele celor Rătăciți”, primul din seria ”Legiunea lui Lilith”. Acţiunea seriei este plasată în Alba Iulia. Vinicius Moldovan, pe numele de scenă “Clăbuc”, va povesti câte puţin despre idea, intriga şi personajele create, răsplătindu-i pe prezenți cu surprize pregătite cu grijă. – Foaier

Ora 19:00. „Umor cu Skepsis”. Un spectacol de divertisment pe care grupul „Skepsis” îl dedică „Zilei Internaționale a Studentului”, care include pantomimă, teatru scurt și momente de umor originale, inspirate de sărbătorirea „Centenarului Marii Uniri”. Totul într-o rețetă cu „Skepsis” menită să ne facă să gustăm din acel haz de necaz atât de românesc! – Sala de Spectacole – Intrarea liberă.

Vineri, 16 noiembrie

Ora 11:00. Dezbatere „100 de ani de studenție, încă 1000 să fie”. „Studenția ajută România”. Acțiune în parteneriat cu Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918″ – Sala Amfiteatru.

Sâmbătă, 17 noiembrie

Lansarea pe canalul de YOUTUBE a videoclipului Imnului Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia, compus de Gheorghe Berghian și interpretat de Gabriel Cîndea, Antinia Simion și Gino.

Articolul precedentMarți, 13: „Ziua Informării Preventive”. Porţi deschise la unităţile ISU Alba
Articolul următorUltimele spectacole cu trupa Skepsis din acest an

Comments are closed.